Defrimi 19. დეკემბერი 1977 (43), Tirana, ალბანეთი იყო საიტზე თვეზე მეტის წინ
ფოტო სულ 2 ფოტო
  • ჩემი მიზანი ამ საიტზე რეგისტრაციისას - მეგობრობაფლირტიურთიერთობა
  • გავიცნობ გოგონას
  • მე ვიცი ალბანური ენა.
  • ჯერ შევსებული არ არის
  • 175 სმ
  • ჯერ შევსებული არ არის
  • ჯერ შევსებული არ არის
  • 23.07.2012
  • პასუხობს წერილებზე: ძალიან იშვიათად
ჩემს შესახებ

"Të jetosh duke dashuruar veten dhe të tjerët përfaqëson sfidën më të madhe, aventurën më ngazëlluese dhe krijuese të ekzistencës sonë. Një sentiment që nuk njeh moshë që shëndrrohet në një forcë supreme, të përgjegjshme, që si ndjen më caqet e vëna nga paragjykimet. Pasi vetëm nëpërmjet dashurisë së ndërsjelltë, mund të arrijmë ta mbushim hapësirën e lënë nga pafundësia". Këtë thënie i'ja kushtoj familjes sime si edhe të gjithë atyre që më kanë ndihmuar të rritem e të zhvillohem papushim me dashuri, si dhe atyre që do të më ndihmojnë në të ardhmen.

ექაუნთის ბმული

Spotify მუსიკა (0)
მისი საჩუქრები მომხმარებელბს ჯერჯერობით არა აქვს არცერთი საჩუქარი. ეს იმას ნიშნავს, რომ პირველი ვინც მას გაუკეთებს საჩუქარს მოხვდება ყურადრების ცენტრში! მზად ხარ ამისთვის?
ფოტოები Instagram-დან არაა ფოტო
ბლოგები (0)
ჩანაწერები არ არის ნაპოვნი
Spotify მუსიკა (0)

რეკორდი რეიტინგში

სულ ხმები: 10

მისი ტესტები
მომხმარებელს არ აქვს გავლილი არც ერთი ტესტი