saura VIP 20. ოქტომბერი, Tirana, ალბანეთი იყო საიტზე ორი საათი წინ მიწერე მას
ფოტო სულ 9 ფოტო
  • ჩემი მიზანი ამ საიტზე რეგისტრაციისას - მეგობრობა.
  • მე ვიცი ინგლისური, ალბანური, იტალიური ენა.
  • ბავშვები: არ ყავს ბავშვები.
  • 170 სმ
  • მე არ ვეწევი.
  • რელიგიური შეხედულებით მე - მუსულმანი.
ჩემს შესახებ

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë... Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin . Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.

Spotify მუსიკა (0)
მისი საჩუქრები
ბლოგები (0)
ჩანაწერები არ არის ნაპოვნი
Spotify მუსიკა (0)

რეკორდი რეიტინგში

სულ ხმები: 2,112